De (betere) grijze scheiding

Grijze scheiding coverScheiden is moeilijk op elke leeftijd, maar na je vijftigste is het nog weer anders. Je voelt aan dat de context anders is en je met andere zaken te maken krijgt dan jongere lotgenoten waaronder vermogensopbouw en deling, volwassen kinderen, kleinkinderen en pensioenopbouw. Daarom ben je op deze pagina terechtgekomen of heb je het boekje ’de betere grijze scheiding’ doorgebladerd. Je wilt je voordeel doen met de expertise en inzichten in dit boekje om je –eventuele- scheiding zowel emotioneel als praktisch makkelijker te maken. Dat hoeft je niet alleen te doen.

Beterscheiden werkt samen met mr Yvonne Welter van WY advocaten (Purmerend) en accountants en fiscaal juristen en heeft alle expertise in huis om zowel juridisch als financieel succesvol aan de andere kant van de grijze scheiding te komen.

Grijs tarief: 1,5 uur € 150,-

Bel of mail me vandaag nog.

Toegankelijk. Herkenbaar. Harde feiten en nuttige ervaringen van en voor mensen die na hun 50ste uit elkaar gaan en voor grote veranderingen staan. Voor en vanuit de praktijk geschreven. Lees hier de inleiding van het boek of het artikel uit het Counseling Magazine.

 

Het mag vloeien het mag ebben. Wie niet waagt, zal niet hebben.